Rootwave

RootWave™ on johtava ratkaisu vieraslajien torjuntaan ilman kemikaaleja RootWave™ Pro on erittäin taloudellinen ja kestävän kehityksen mukainen ratkaisu, joka auttaa alan yrityksiä löytämään orgaanisen lähestymistavan vieraslajien torjuntaan.

RootWave™ Pro ”keittää” rikkakasvin sähkön avulla juuresta ylöspäin. Kuumuuden tuottaminen suoraan rikkakasvin sisällä varmistaa energiatehokkuuden ja myös juuriston luotettavan käsittelyn. Sähkö etenee syvälle juuristoon, mikä tekee RootWave™-laitteesta ihanteellisen kaikkien rikkakasvien torjuntaan, mukaan lukien vieraslajit. Prosessi on paikallinen eikä vahingoita ympäröiviä kasveja tai maaperää.

Ympäristöystävällinen: Orgaaninen, ei pinta-aktiivisia aineita, aktiivisia aineita, lisäaineita tai kemikaalijäämiä – soveltuu paikkoihin. joissa rikkakasvimyrkkyjen käyttö on kiellettyä tai rajoitettua

Tehokas: Tappaa järjestelmällisesti kaikki rikkakasvilajit.

Turvallinen: Ei vaikuta ympäröiviin kasveihin tai maaperään, joten käsitellyt alueet voidaan turvallisesti palauttaa käyttöön heti käsittelyn jälkeen

Edullinen: Pienemmät käyttökustannukset kuin millään muulla rikkakasvien torjuntatuotteella.

 Nopea: Rikkakasvien lähes välitön torjunta.

Korkea käyttöaste: Ei tankkaustarvetta eikä velvoittavia kemikaalien käsittelyohjeita, käsittelyn voi tehdä juuri ennen sadetta tai sen jälkeen, ja myös kylmällä tai tuulisella säällä.

Vähemmän jälkikäsittelyjä: Rikkakasvien torjunta ei riko maata, jolloin maaperän ravinteet säilyvät ja lepotilassa olevat siemenet itävät huonommin.