VIERASLAJIEN TORJUNTA KORKEAJÄNNITTEELLÄ

Johdanto

RootWave™ on johtava ratkaisu vieraslajien torjuntaan ilman kemikaaleja

RootWave™ Pro on erittäin taloudellinen ja kestävän kehityksen mukainen ratkaisu, joka auttaa alan yrityksiä löytämään orgaanisen lähestymistavan rikkakasvien torjuntaan.

 Tuote

RootWave™ Pro on palkittu ammattimainen kädessä kannettava rikkakasvien torjuntalaite, joka on suunniteltu viljelijöille, puutarhureille ja kunnossapitäjille vieraslajien torjuntaan. ✓

RootWave™ Pro toimii koko päivän generaattorin tai verkkovirran avulla, ilman tankkaustarvetta, jolloin käyttäjän tehokkuus on maksimaalinen ja hän ehtii käsitellä laajemman pinta-alan samassa ajassa.

✓ Laite käyttää vain sähköä, muita käyttöaineita ei tarvita – energiankulutus ja sen myötä käyttökustannukset ovat pienet.

 ✓ Kompakti rakenne, mahtuu pieniin hyötyajoneuvoihin ja vaikeapääsyisimmätkin paikat ovat helposti käsiteltävissä.

 ✓ Kevyt ja ergonominen käsiosa, selkeät säätimet, säädettävä teho ja erilaisten vaihtoelektrodien valikoima mahdollistavat rikkakasvien käsittelyn koosta ja lajista riippumatta.

✓ Nopea käyttöönotto ja 25 m kaapeli valinnaisilla jatkokaapeleilla lyhentää käsittelyn kokonaisaikaa.

Tekniikka

RootWave™ Pro ”keittää” rikkakasvin sähkön avulla juuresta ylöspäin. Kuumuuden tuottaminen suoraan rikkakasvin sisällä varmistaa energiatehokkuuden ja myös juuriston luotettavan käsittelyn. Sähkö etenee syvälle juuristoon, mikä tekee RootWave™-laitteesta ihanteellisen kaikkien rikkakasvien torjuntaan, mukaan lukien vieraslajit.

Prosessi on paikallinen eikä vahingoita ympäröiviä kasveja tai maaperää.

Hyödyt

Ympäristöystävällinen:

 Orgaaninen, ei pinta-aktiivisia aineita, aktiivisia aineita, lisäaineita tai kemikaalijäämiä – soveltuu paikkoihin. joissa rikkakasvimyrkkyjen käyttö on kiellettyä tai rajoitettua.

Tehokas: Tappaa järjestelmällisesti kaikki rikkakasvilajit.

Turvallinen: Ei vaikuta ympäröiviin kasveihin tai maaperään, joten käsitellyt alueet voidaan turvallisesti palauttaa käyttöön heti käsittelyn jälkeen.

Edullinen: Pienemmät käyttökustannukset kuin millään muulla rikkakasvien torjuntatuotteella. Nopea: Rikkakasvien lähes välitön torjunta. Korkea käyttöaste: Ei tankkaustarvetta eikä velvoittavia kemikaalien käsittelyohjeita, käsittelyn voi tehdä juuri ennen sadetta tai sen jälkeen, ja myös kylmällä tai tuulisella säällä.

Vähemmän jälkikäsittelyjä: Rikkakasvien torjunta ei riko maata, jolloin maaperän ravinteet säilyvät ja lepotilassa olevat siemenet itävät huonommin.

Turvallisuus

✓ Pakollinen käyttäjäkoulutus toimituksen yhteydessä.

✓ Jatkuva maadoitusjärjestelmä takaa turvallisen käytön.

✓ Laadukkaat materiaalit.

✓ Käsiosa on suunniteltu mahdollistamaan rikkakasvien käsittely turvalliselta etäisyydeltä.

✓ Integroitu turvapysäytys.

✓ Hätäpysäytys ulkopuolisen toimesta ilman vaaraa.

✓ Integroitu käsiosan suojausjärjestelmä.

✓ Kouluttajille ja käyttäjille on saatavana täydennyskursseja.

 ✓ Tukea paikalliseen riskienhallintaprosessiin on saatavana.